Innoveer jij mee – Windows Azure Mobile services

Donderdag 17 oktober is er, op ons hoofdkantoor in Nieuwegein, een Ordina innoveer jij mee sessie die voor iedereen toegankelijk is over Windows Azure Mobile services. Kom jij ook?

Windows Azure Mobile services
Mobiele apps zijn niet meer weg te denken. Maar voor de goede werking van die apps is vaak een backend nodig om gegevens op te slaan, push notificaties te kunnen versturen en gebruikers te kunnen authentiseren. Windows Azure Mobile Services maakt het eenvoudiger om snel mobiele apps te maken met Windows Azure als backend. Dit platform beperkt zich niet alleen tot Windows Phone 8 en Windows 8, maar ook iOS en Android worden ondersteund.

Tijdens deze sessie zal met demo’s getoond worden hoe je mobiele app eenvoudig gebruik kan maken van Windows Azure Mobile Services. Onder andere het opslaan van je gegevens in een Windows Azure SQL database en het toevoegen van Push notificaties aan je applicatie komen aan bod. Al deze taken worden door het gebruik van de Windows Azure Mobile services een stuk eenvoudiger gemaakt.

Meld je aan via de site van Ordina

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>